Ranstsesteenweg 58, 2520 - Emblem (Ranst)- Tel: +32(0)3.480.19.13

Geboortekaartjes

Uw geboortekaartjes wil U natuurlijk zo snel mogelijk op de bus.

Het verblijf in de materniteit wordt steeds korter. Indien U bezoek in de kraamkliniek op prijs stelt, is het dus zaak om zo snel mogelijk over uw geboortekaartjes te beschikken.

Om hieraan tegemoet te komen hebben wij geinvesteerd in onze eigen digitale drukpers annex kleurenserver. Aangezien we niet meer afhankelijk van werkschema's of openingsuren van een drukker kunnen wij uw geboortekaartjes uiterst snel afleveren.

Tegenover online aanbieders levert dit al gauw een tijdswinst van minstens 1 dag. Wordt uw kindje tijdens het weekeinde geboren kan de tijdswinst al snel oplopen naar 2 dagen of meer !

Binnen de 4 uur zijn uw geboortekaartjes gedrukt. En dit ook op zaterdag.

Ook hier streven wij de perfectie na. Met een resolutie van 2400x2400 pixels, levert onze machine de hoogst beschikbare resolutie en dus ook een navenant eindresultaat.

geboortekaart Raf


Hoe Werkt het ?

  • De keuze van het geboortekaartje doet U bij ons in de winkel uit het uitgebreide gamma. . Ook de tekst en layout bespreekt U met onze medewerkers.
  • U ontvangt van ons een proefdruk die U rustig kan nakijken. Deze wordt U als PDF per email opgestuurd. Kleine aanpassingen tegenover het oorspronkelijke ontwerp van uw geboortekaartje zijn uiteraard steeds mogelijk.
  • Wij voorzien steeds één proefdruk op het originele geboortekaartje. Zo weet U precies hoe het eindresultaat er zal uitzien.
  • Enveloppes kunt U vooraf ophalen zodat U alvast kunt beginnen schrijven.
  • Naast een vast forfaitair bedrag voor de instelkosten berekenen wij de drukkosten op het effectief aantal bestelde kaartjes. Zo betaalt U geen cent te veel.

Collecties Geboortekaarten

Wij hebben momenteel een 20-tal collectie-boeken met geboortekaartjes in ons vaste aanbod, in alle mogelijke stijlen.

Naast de gekende collecties van o.a. Buromac,Mercard, Alacarte , Family Cards , Knoelie, Abracard, Regalb, Babyfactory , vindt u in onze winkel ook originele geboortekaarten die perfect aansluiten bij een collectie van doopsuikerverpakkingen.

Geboortekaartjes Buromac

Deze vindt U meestal niet bij de drukker in uw buurt.  (De Witte Ooievaar, Teatro di Carta, Elaut, BB Collection)

De collectieboeken kunnen desgewenst gereserveerd worden , om thuis rustig door te nemen


Uw eigen kaartje ontwerpen ?

Hebt U een eigen geboortekaartje ontworpen, of een exclusief ontwerp laten maken ?

Ook hier kunnen wij U helpen.

Bezorg ons uw ontwerp en wij drukken graag een proefje voor U af.

Onze digitale pers staat borg voor een kwalitatieve afdruk. .

Onze tips voor een perfect eindresultaat ?

Exclusieve Geboortekaartjes

Zelf hebben we ook niet stilgezeten. Onze collectie eigen ontwerpen groeit gestaag.

Unieke geboortekaartjes

Ook hier zijn aangepaste thema's voorhanden die er voor zorgen dat doopsuiker en geboortekaartjes één mooi geheel vormen.

 

Wij ontwerpen zo U wenst uw exclusieve doopsuikerthema volledig naar uw eigen wens.


© Doopsuiker Van den Brande BVBA Ranstsesteenweg 58, 2520 Emblem, Prov. Antwerpen, Belgie - Tel: +3234801913

Last Updated on

Gedrukt binnen de 4u na melding

Kan het sneller ?

Wij drukken uw geboortekaartjes binnen de 4 werkuren na melding van de geboorte. In praktijk wil dit zeggen dat vanaf wij over alle gegevens beschikken en deze geverifieerd zijn, uw geboortekaartjes uiterlijk 4 uur later afleveren.

×

Wij drukken ook op zaterdag

Vermijd verschillende dagen te moeten wachten op uw kaartjes ?

Ook op zaterdag drukken wij uw geboortekaartjes. Rekening houdend met de 4u aanlooptijd, drukken wij uw kaartjes voor zover uw baby voor 13u geboren wordt

Indien de werkdruk het toelaat zullen wij ook indien uw baby later geboren wordt proberen uw drukwerk nog klaar te stomen, maar dit is jammer genoeg geen garantie van onze kant.

Vrijdagnamiddag ???

Uit ervaring weten we dat in heel wat drukkerijen op vrijdagnamiddag niet meer gedrukt wordt, wat betekent dat u tot maandag moet wachten vooraleer U uw geboortekaartjes kan afhalen. Voor online providers dient U daar bovenop nog de verzendtijd te rekenen, wat betekent dat U wellicht de kaartjes niet voor dinsdag in uw bezit hebt

Onze Service

×

Het hele jaar door open

Geen gedoe - Wij zijn het hele jaar open

Babies hebben nu eenmaal de gewoonte om zelf te bepalen wanneer ze geboren willen worden. En dat kan varieren van enkele dagen tot enkele weken .... Vooral wanneer uw drukker of doopsuikerwinkel sluit voor een ongetwijfeld welverdiende vakantie kan dat vervelend zijn, wanneer U onverwacht enkele weken vroeger of later bevalt.

Onze Service

Onze winkel is het hele jaar open. Door een uitgekiende vakantieplanning van het team, kunnen wij het jaar rond open houden zodat U ervan verzekerd bent op eender welk moment over uw doopsuiker en geboortekaartjes te kunnen beschikken

×

Digitale Kwaliteit

Geen compromissen op afwerkingskwaliteit

Wij hebben gekozen voor een digitale drukpers met kleurenserver die ook in de klassieke drukkerij wordt gebruikt voor gelegenheidsdrukwerk. De kleurenserver zorgt voor perfecte kleuren. Een resolutie tot 2400x2400 pixels zorgt voor kwaliteitsvolle afdrukken van fotomateriaal.

Wat wij niet kunnnen

Voor speciale druktechnieken ( kraslagen, UV of Spotlak, ... ) of zeer zware papiersoortsen ( meer dan 350 gr ) gaat U best naar de gespecialieerde drukker

Ook voor papier met een zeer grove struktuur is onze machine minder goed geschikt

×

Verzenden

Hoe belangrijk is het voor U uw kaartjes snel op de bus te hebben ?

Bestellen vanuit uw luie zetel is lekker makkelijk, en ook als uw baby geboren wordt wordt alles netjes afgeleverd. Wanneer U er belang aan hecht om uw kaartjes snel te kunnen posten, houdt U toch best rekening met volgende elementen:

De meest gangbare voorwaarden die U bij online providers vindt zijn de volgende : voor zover de baby voor 12u wordt geboren:

  1. wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
  2. wordt uw bestelling de volgende werkdag ergens tussen 8-18h aangeboden door de koerier ( er dient dus steeds iemand aanwezig te zijn op het leveradres )

Onze Service

In de meeste gevallen kan uw kaartjes nog dezelfde dag afhalen

U bepaalt zelf wanneer het U past uw kaartjes af te halen - U dient ook niet op uw leveradres te zitten wachten tot de koerier is langsgeweest

U betaalt niet vooraf. - Wij vragen alleen een voorschot - Het saldo betaalt U bij afhaling

×

Geen Portkosten

Kosten voor het verzenden van enveloppen, drukproef, de geboortekaartjes zelf kunnen snel oplopen

×